آرمان اصفهان
11:04 - جمعه 08 مرداد 1395

میوه بهشتی سیب چه ها که نمی کند

زیاد خوردن سیب به‌‌ویژه خام و نارس آن باعث فراموشی، تولید باد و گاز، ایجاد تمدد و کشیدگی اعضای بدن و ایجاد درد و پرش در عضلات است و مُصلحش دارچین و غذاهای لطیف مانند شیر و برنج (شیربرنج) و فرنی و ترحلوا است.

به گزارش آرمان اصفهان؛ از دیدگاه طب سنتی ایران سیب شیرین دارای طبیعت گرم و تر است. همه انواع سیب قوت دل (قلب)،دماغ (مغز) و جگر (کبد) داده، رفع خفقان (قلب‌گرفتگی) و تنگی نفس می‌کند. خوردن شکوفه سیب برای رفع اخلاط متعفن سینه بسیار مناسب است.
اگر سیب با خوردنی‌های مفرح مانند بیدمشک و گلاب مصرف شود، تفریح و نشاط افراد را افزایش می‌دهد، همچنین مربای سیب بهتر از سایر اشکال آن مانند: سیب خام، آب و رب آن بوده و افراد از خوردن آن هیچ ضرری نمی‌بینند.

زیاد خوردن سیب به‌‌ویژه خام و نارس آن باعث فراموشی، تولید باد و گاز، ایجاد تمدد و کشیدگی اعضای بدن و ایجاد درد و پرش در عضلات است و مُصلحش دارچین و غذاهای لطیف مانند شیر و برنج (شیربرنج) و فرنی و ترحلوا است.

مصرف سیب ترش، مضر سینه و ریاح عروق بوده و مصلحش گل‌قند و دارچین است.
سیب همه ویژگی‌های لازم برای حفظ سلامت و کاهش وزن را دارد. قند طبیعی سیب با کنترل قند خون مانع از پرخوری به‌دلیل اُفت قند خون در طول روز می‌شود.

سیب همه ویژگی‌های لازم برای حفظ سلامت و کاهش وزن را دارد. قند طبیعی سیب با کنترل قند خون مانع از پرخوری به‌دلیل اُفت قند خون در طول روز می‌شود.
سیب مقوی مغز است. به همین دلیل برای کسانی که کارهای فکری انجام می‌دهند، مفید است. به‌طور‌کلی سیب به علت داشتن فسفر، اعصاب و مغز را تقویت می‌کند.

شهر آرا

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.

آخرین اخبار