آرمان اصفهان
10:14 - جمعه 09 بهمن 1394

خطر غذاهای اسیدی

برای عملکرد درست ، بدن باید کمی قلیایی باشد. با اسیدی شدن ، مواد معدنی مختلف از سایر اندام های بدن از جمله استخوان گرفته می شود.

به گزارش آرمان اصفهان؛ با انباشته شدن اسید ،بدن به بسیاری از بیماری ها مستعد می شود.

مصرف غذاهای اسیدی می تواند خطراتی را به همراه داشته باشد؛ از جمله این که برخی مواد معدنی موجود در بدن را از بین می برد و به تدریج خون اسیدی می شود.برای کاهش اسیدیته بدن نیاز به برخی مواد معدنی دارد.

بنابر این سدیم، کلسیم، پتاسیم و منیزیم مورد نیاز از قسمت های مختلف بدن مانند استخوان ها، عضلات و غضروف ها گرفته می شود. به همین دلیل است که آرتریت، مفصل های شکننده و گرفتگی عضلات به وجود می آید. پوست و دستگاه گوارش نیز تحت تاثیر قرار می گیرد و در پی آن فرد دچار یبوست می شود. از طرفی سیستم ایمنی بدن ضعیف می شود و فرد دچار چاقی مفرط خواهد شد .حتی افسردگی و سردرد به مشکلات روزمره فرد تبدیل می شود.

* اسیدیته بالا می تواند باعث از دست رفتن استخوان شود. مصرف بیشتر فرآورده حیوانی باعث اسیدی شدن بدن می شود.
* اسیدیته بیش از حد در بدن به طور معمول به دیابت نوع 2، از کار افتادن کلیه ها، تشکیل سنگ کلیه و بروز برخی انواع سرطان ها منجرمی شود.
*هنگام حفظ تعادل بدن، دفع سموم آسان تر می شود.این امر احتمال خطر بروز بیماری های مختلف از جمله سرطان را کاهش می دهد.
*برای عملکرد درست ، بدن باید کمی قلیایی باشد. با اسیدی شدن ، مواد معدنی مختلف از سایر اندام های بدن از جمله استخوان گرفته می شود.
*هنگامی که بدن بیش از حد قلیایی یا اسیدی است نمی تواند آنتی بادی کافی برای مقابله با عفونت ها تولید کند.
*غذاهای خام می تواند در اسیدیته تعادل ایجاد کند .
*حتی در صورت مصرف زیاد کلسیم،اسیدیته خطر پوکی استخوان را افزایش می دهد.

هلث نیوز

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.

آخرین اخبار